2013 BEĞENİLEN ÇİLEK GENÇ ODASI TAKIMLARI VE FİYATLARI

Hepinizin özellikle gençlerin ve çocukların hayallerini kurduğu 2013 Çilek Genç Odası Takımları Çilek mobilya her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerinin ilgisini çekmeyi başardı. Özellikle gençlerin ilgi odağı olduğu için hiç vakit kaybetmeden piyasaya çok farklı ürünler sunuyor. Çilek Mobilya Genç Odaları bize o kadar çok seçenek sunuyor ki saymakla bitmez. Özellikle Aktif, Şahane, Ilımlı vs. seçenekleri bizleri cezp ediyor.

Çilek Genç Odası Takımları gençler için rengârenk, göz alıcı ve ferah odalar tasarlamış. Çilek Mobilya’nın kalitesine de diyecek laf yok açıkçası. Bizden size tavsiye: Eğer, çocuğunuza şık ve kaliteli bir oda tasarlamayı düşünüyorsanız, çilek mobilya uğramadan kararınızı vermeyin. Size bu konuda yardımcı olmak için aşağıdaki kategorileri sizlerle paylaşacağız. Umarız, aklınızda bir şekil oluşturabiliriz.

Gençler için Aktif Çilek Genç Odası: Bu oda takımı özellikle kıpır kıpır, hiperaktif gençlerimiz için tasarlanmış bir genç odası.

Şahane Çilek Genç Odası: Bu oda takımı doğayı sevenler özellikle de yeşile bayılanlar için tasarlanmıştır.

Alımlı Çilek Genç Odası Modeli: Bu oda adı üstünde: “Alımlı” .Bu tasarımı gören kız çocuklar almak için can atacaklardır. Nedeni ise pembe tonlarının ağırlıkta olmasıdır.

Flora Çilek Genç Odası Modeli: Bu oda ilk bakışta rahatlığı ve şıklığı ile dikkatimizi çekiyor. Özellikle rahatına düşkün olan gençler için tasarlanmıştır. Yuvarlak hatları bizi cezbeden bir diğer noktasıdır.

Dinamik Çilek Genç Odası: Bu oda da sportif gençlerimiz için tasarlanmıştır. Renk tonları ve tasarımıyla hem gözlerinizi dinlendirecek hem de yorgunluğunuzu atabileceksiniz.

Aslında bunlar birkaçıdır. Bunların elbette daha da fazlası var ancak hepsini burada paylaşmamız mümkün değil. Bu yüzden en kısa zamanda Çilek Mobilyaları’na uğramanızı tavsiye ediyoruz. Çilek Genç Odası Takımlarının Fiyatı 1200 TL den başlıyor ve taksit imkânlarıyla Çilek Mobilya her  türlü kolaylığı sağlayarak siz müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya çalışmaktadır.

Birbirinden güzel Çilek Genç Odası Takımlarını eminiz çok merak ediyorsunuzdur. Sizi çok fazla meraklandırmadan aşağıdaki resimleri sizlerle paylaşıyoruz. Eminiz ki hoşunuza gidecektir ve eğer çocuğunuza almayı düşünüyorsanız hiç vakit kaybetmeyin, size en yakın çilek mobilyalarına uğrayın.

2013 Çilek Genç Odası Takımları

Çilek Genç Kız Odası Takımları

Kırmızı Çilek Genç Odası Takımı

Çilek Genç Kız Odası